Te obline ljubi Roger Federer

Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer Foto: Profimedia Roger Federer, Mirka Federer
Teniški as Roger Federer je družino odpeljal na Sardinijo.
Oglej si celoten članek

Čeprav imata štiri otroke, sta Roger in njegova žena Mirka našla čas za romantične trenutke v dvoje. Par, ki je poročen od leta 2009, so paparaci ujeli ob bazenu in na sprehodu. Ob pogledu na fotografije je jasno, da sta 35-letnik in njegova tri leta starejša žena zaljubljena kot prvi dan.

Mirka in Roger sta se spoznala leta 2000 na olimpijskih igrah v Sydneyju, kjer sta oba tekmovala. Leta 2009 sta se jima rodili dvojčici Myla Rose in Charlene Riva, leta 2014 pa dvojčka Leo in Lennart.

Tudi Mirka je bila profesionalna teniška igralka. Tekmovala je na vseh večjih turnirjih, a je morala zaradi poškodbe noge lopar postaviti v kot. Sedaj je moževa tiskovna predstavnica.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.