Te oboževalke zvezdnik ni bil vesel

Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin
Da sta v stresu, jima je pisalo na obrazu.
Oglej si celoten članek

Macaulayja Culkina in njegovo dekle Brendo Song so pred neko dvorano v Los Angelesu pričakali fotografi in oboževalci. Ena od njih je bila igralcu malce preveč vsiljiva, zato jo je odrinil. 

Zvezdniku in njegovemu dekletu je na obrazu pisalo, da jima pozornost prav nič ne godi. Sta namreč par, ki o svoji zasebnosti ne govori rad. Brendo, ki se prav tako ukvarja z igralstvom, je Culkin spoznal med snemanjem filma Changeland. Mediji so ju začeli prvič romantično povezovati julija lani, ko so ju ujeli ne večerji.

38-letnik je pred kratkim o svoji partnerici povedal, da je do njega zelo pozorna in da takšne ljubezni prej še nikoli ni izkusil. “Tokrat sem našel dobro osebo. Verjetno jo bom v kratkem oplodil. Vadiva že,” je še povedal zvezdnik.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.