Te slavne voditeljice ne boste prepoznali

Foto: instagram Ricki Lake Foto: instagram Ricki Lake Foto: Instagram Ricki Lake Foto: Google Ricki Lake
Kakšna preobrazba.
Oglej si celoten članek

Ricki Lake, nekdanja voditeljica istoimenske oddaje, se je nedavno na Instagramu pohvalila s telesno preobrazbo, ki je marsikomu vzela dah. 

"Živijo prijatelji, z vami sem želela deliti to, kar sem počela v zadnjih štirih mesecih. Oktobra sem se zavezala, da bom začela živeti bolj zdravo življenje," je zapisala in povedala, da se je preobrazbe lotila s svojim možem Rossom Burninghamom. Skupaj sta izgubila vsak po 14 kilogramov. 

"Počutim se močno in neverjetno,” je izdala Ricki, ki je težo izgubila brez pomoči farmacevtskih izdelkov. 55-letnico, ki bo v prihodnje povedala, kaj točno je naredila, da je tokrat izgubila težo na najbolj zdrav način, je namreč skrbelo, ali bo lahko izgubila kilograme, glede na to da je v menopavzi, še poroča New York Post.

Preobrazbo si oglejte v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.