Ti Slovenci so se na hrvaških talentih takoj uvrstili v polfinale!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvaška različica šova Slovenija ima talent Slovence že v prvi oddaji poslala neposredno v polfinale.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkaški akrobati Dunking Devils so si že v prvi oddaji Super Talent, hrvaški različici šova Slovenija ima talent, zaslužili zlati gumb, ki jih je izstrelil neposredno v polfinale. Zlati gumb sta jim "stisnila" voditelja, a so odprtih ust ostali tudi žirantje.  "To pričakujem od kandidatov: šov, zabavo, dinamiko in to, da nas pustijo brez besed," je izjavil član žirije, plesalec Davor Bilman

Devilsi so se leta 2010 predstavili tudi v prvi sezoni šova Slovenija ima talent, se takrat uvrstili v finale in si s tem ustvarili veliko prepoznavnost. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.