Te Slovenke so letos najbolj očarale

Foto: Arhiv Fashion Week Maja Raspopović Foto: Arhiv Fashion Week Nina Pušlar Foto: Arhiv Fashion Week Alya Foto: Saša Despot teden mode fashion week Marjeta Grošelj Foto: Instagram Nina Šušnjara Foto: Stane Jerko Iryna Osypenko Nemec
Leto 2013 je bilo leto kiksov Alenke Bratušek, a tudi leto modnih navdihov in presežkov nekaterih znanih Slovenk.
Oglej si celoten članek

Letos se je na naših tleh zvrstilo kar nekaj dogodkov, na katerih smo bili priča odličnim modnim kombinacijam naših estradnic. Dame, ki jih omenjamo spodaj, le redko brcnejo mimo, zato smo jih izbrali za najbolje oblečene Slovenke leta 2013.

Maja Raspopović

Slog nekdanje manekenke, zdaj pa lastnice modne agencije, nam je všeč zato, ker je dodelan, a hkrati raznovrsten. Rada uporablja različne modne dodatke ter barve in je prava zakladnica navdihov. Ima vse, kar potrebuje modna ikona. Je pa tudi ena izmed tistih žensk, ki ji (na žalost) pristoji prav vse.

Nina Pušlar

Mlada pevka je skozi leta svoj slog močno izpilila s pomočjo oblikovalke Nine Šušnjara. Uspelo ji je postati mlada in prefinjena dama s pridihom enostavne odločnosti. Zahtevna kombinacija, ki pa Nini ne povzroča težav. Pri njej nam je všeč, da si upa eksperimentirati in se ne zadržuje znotraj okvirjev.

Alya

Iz enakih razlogov nam je všeč tudi Alya. Pevka je sicer znana po preizkušanju novih pričesk, oblačil, materialov in barv, letos pa moramo pohvaliti njen nov pristop k modi, ki je stopničko višje. Opazi se, da je pustila tisto igrivo, mladostniško podobo za sabo in počasi vstopa v svet zrelejše in sodobne ženske.

Marjeta Grošelj

Modna ikona starejše generacije, ki s svojo črnino in smislom za modo še vedno kraljuje pri vrhu najbolje oblečenih Slovenk. Črnina na njej nikoli ni dolgočasna. Na družabnih dogodkih je sicer ne vidimo pogosto, a ko pride, zasenči vse in pokaže mladim, kako se to dela.

Nina Šušnjara

Tudi mladi oblikovalki Nini Šušnjara zelo lepo uspeva pri navdihovanju drugih. Kadar ji ne ploskamo na tednu mode, jo hvalimo na ulici, kjer s svojim edinstvenim slogom vsekakor izstopa. Nina je ena izmed tistih, ki ji vedno uspe iz še tako dolgočasne oprave narediti zavidanja vredno kombinacijo.

Iryna Osypenko Nemec

Za konec moramo pohvaliti še eno manekenko. Iryna jemlje dih povsod, kamor pride, saj se vidi, da veliko premišljuje o svoji garderobi in se res trudi, da bi bila njena oprava karseda dodelana. Zaenkrat si ni dovolila modnega kiksa in pri njenem čutu za modo dvomimo, da bomo to sploh kdaj dočakali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:06 1. Januar 2014.

    Manjka Jakšičeva Suzana.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.