Te vroče želje Meghan princu Harryju ne želi izpolniti

Foto: Instagram khloe kardashian Foto: Profimedia beyonce Foto: Profimedia demi moore
Jo bo vojvoda Harry omehčal?
Oglej si celoten članek

Nosečniški trebušček vojvodinje Meghan hitro raste. 37-letnica bo rodila aprila in do poroda ima vojvoda Harry čas, da svojo ženo prepriča v golo fotografiranje.

Ameriška revija "Life & Style“ piše, da je 34-letnik nor na ženine nove obline, najbolj privlačen pa se mu v tem trenutku seveda zdi njen rastoči trebušček, ki bi ga rad ovekovečil na prav poseben način. "Harry je izjavil, da bi rad imel gole fotografije svoje noseče žene,“ je razkril vir, a Meghan ta ideja menda ni prav nič všeč. "Morda si bo pa premislila,“ še pravi vir.

Možnosti za to so dobre. Tovrstne fotografije so pri zvezdnicah namreč zelo priljubljene. V Evinem kostumu so se v času nosečnosti fotografirale že Demi Moore, Beyonce, Kourtney in Khloe Kardashian.

Magazin Prav nič damsko: Grde razvade vojvodinje Meghan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:59 20. November 2018.

    Včasih imam občutek da ne živim v Sloveniji. 😊

  • 08:28 20. November 2018.

    Dajte že enkrat nehat vsak dan bombardirati s to svečasto Meghan, a je tako pomembnaza nas, saj nismo v Velikemu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.