Te zadnjice bi se z veseljem dotikalo veliko moških

Foto: Profimedia Ashley Graham
Manekenka velja za navdih za ženske in mokre sanje za moške.
Oglej si celoten članek

Po sedmih letih zakona je manekenka za večje številke Ashley Graham na svojem Instagramu objavila vročo fotko, na kateri se v bazenu poljublja s svojim možem Justinom Ervinom.

Foto: Instagram Ashley Graham Vroča fotografija, kjer jo Justin drži v naročju in si izmenjujeta vroče poljube, je med njenimi oboževalci požela veliko pohval in odobravanja. Ashley velja za modno ikono, ki je velik zgled mladim dekletom, saj ostaja zvesta sama sebi in svojega telesa ne želi spreminjati.

"Bog naj te blagoslovi! Ti si moja inspiracija! Tudi jaz imam malo več kilogramov in sem se od nekdaj obremenjevala s tem, zdaj pa gledam in spremljam tebe in sem navdušena. Hvala ti Ashley!" je zapisala pod komentar ena od njenih sledilk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:31 8. September 2017.

    Lahko že prosim nehate z objektivizacijo žensk? Pa kaj vas briga, kdo jo šlata.

  • 08:45 8. September 2017.

    KD, ti bi rajši, da bi se tvojega anusa dotikali, da bi zadovoljila svoje bolne fantazije? Bralci tega portala pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.