Te ženske se Kate Middleton boji

Foto: Profimedia Isabella Calthorpe Foto: Profimedia Isabella Calthorpe
Kate Middleton si ne želi, da bi princ Harry obnovil romanco s Cressido Bonas.
Oglej si celoten članek

Princ Harry naj bi bil ujet v ljubezenskem trikotniku. Konec avgusta se je šušljalo, da se je vrnil v objem svoje prve velike ljubezni Chelsy Davy, septembra pa je svoj rojstni dan praznoval v družbi bivše punce Cresside Bonas.

Če bi Kate Middleton vprašali, za katero svetlolasko naj se Harry odloči, bi brez oklevanja glasovala za Chelsy. Cressida je namreč polsestra Isabelle Calthorpe, s katero je bil princ William nekaj časa v zvezi in ki ji pravijo tudi Williamova Camilla Parker-Bowles, saj se je William nameraval z njo menda poročiti.

Kate se zaveda, da bi bila nevarnost, da se William spet zagreje za Isabello in ogrozi njun zakon, zelo velika, če se Harry odloči za Cressido. To naj bi bil tudi razlog, da je Kate Williama prosila, naj Harryju Cressido izbije iz glave.

35-letna Isabella je sicer poročena, in to s sinom Richarda Bransona, Samom Bransonom, s katerim ima otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.