Te zvezdnice trdijo, da so s seksom čakale do poroke

Foto: Žurnal24 main Adriana Lima, Victoria's Secret
Partnerje so pustile na suhem do usodnega 'da'.
Oglej si celoten članek

Mariah Carey

To je naredila kar z dvema partnerjema. Sicer je imela spolne odnose že prej, a vseeno se je pri spolnih odnosih vzdržala z bivšim možem Nickom Cannonom in zaročencem Jamesom Packerom. "Z Nickom verjameva v enake stvari, zato sva se odločila, da bova s seksom počakala do poroke," je takrat povedala pevka.

Foto: Profimedia mariah carey

Jessica Simpson

Zaradi baptistične vere se je odločila, da bo ostala devica vse do poroke. Prvič je seksala, ko je imela 22 let z možem Nickom Lacheyem. Ločila sta se po štirih letih zakona.

Foto: Profimedia Jessica Simpson

Adriana Lima

Najbolj seksi brazilska manekenka je izjavila, da pred poroko s srbskim košarkarjem Markom Jarićem ni seksala.

Foto: Profimedia Adriana Lima

Tina Fey

Komedijantka je povedala, da je prvič seksala, ko je imela 24 let. Prvič je seksala z možem Jeffom Richmondom. Želela si je najti moškega svojih sanj in počakati nanj.

Foto: Žurnal24 Tina Fey 15

Ciara

Seksi pevka Ciara je naredila podobno kot Mariah Carey. Poročila se je dvakrat in obakrat s seksom čakala do poroke.

Foto: Profimedia Ciara

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.