Tednik z novo voditeljico

Foto: Zaklop.com
Foto: Zaklop.com
Na voditeljskem stolčku oddaje Tednik prihaja do menjave.
Oglej si celoten članek

Dosedanji voditelj Janko Šopar se po 566 oddajah poslavlja z voditeljskega mesta. Vodenje oddaje bo prevzela Jelena Aščić

"Tega izziva se veselim, novinarski kolegi in drugi mi pravijo, da mi je ta oddaja pisana na kožo. Mislim, da bo res, saj me zanimajo socialne in družbeno-kritične teme. Veselim se tudi sodelovanja z odlično ekipo novinark, ki vsak teden odkrivajo različne plasti naše družbe. Vsekakor pa bom še vedno delala tudi na terenu, saj je zgodb v teh, lahko bi rekli celo prelomnih časih veliko. Ljudje se spopadajo s težavami z delodajalci, birokratskim aparatom, pravosodnim sistemom. Njihove zgodbe so pomembne, saj razkrivajo, kako deluje naša država," je ob tej priložnosti povedala Aščićeva. 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 15:39 30. Avgust 2016.

    25 let manj...

  • 15:38 30. Avgust 2016.

    @kurt.. jo pa poslušaj..

  • 08:34 30. Avgust 2016.

    nevem se piše narazen, torej NE VEM

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.