Tega filma se drži smola

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Po Michaelu Fassbenderju in Judu Lawu je sodelovanje v vesternu Jane Got a Gun odpovedal še Bradley Cooper.
Oglej si celoten članek

Cooper, ki bi moral igrati zlobneža, pravi, da za vlogo nima časa. Snemanje novega filma z režiserjem Davidom O. Russellom, s katerim je posnel Po dežju posije sonce, namreč še vedno poteka, kmalu pa bo moral tudi na promocijsko turnejo za film Prekrokana noč 3, ki v kina prihaja konec meseca.

Filmu, ki ga producira igralka Natalie Portman, se je zaradi časovne stiske odpovedal tudi Michael Fassbender, pozneje pa tudi njegova menjava Jude Law. Še pred njima je sodelovanje prekinila režiserka Lynne Ramsay.

Kot nova kandidata za glavno moško vlogo se sedaj omenjata  Jake Gyllenhaal in Joseph Gordon-Levitt.

Ni pa vse tako črno, kot se zdi. Vlogo v filmu je sprejel Joel Edgerton, ki igra nekdanjega Natalijinega ljubimca, ki je zaradi nepridipravov ostala brez moža in mora braniti svojo kmetijo. Snemanje se je že začelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.