Tega izziva so moški veseli!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na spletu se je pojavil nov izziv, v katerem bodo zagotovo uspešnejše ženske.
Oglej si celoten članek

Po izzivu račjih ustnic, ki ga je sprožila Kylie Jenner in po katerem so spet preplavile fotografije, deklet, ki so si ustnice povečale s počjo steklenice ali kozarca, se je sedaj pojavil nov izziv, ki so ga veseli predvsem moški, v njem pa bodo blestele ženske.

Gre za izziv #HoldACokeWithYourBoobsChallenge (med dojkami drži steklenico kokakole), začela pa ga je manekenka Gemme Jaxx, ki je na Facebooku prva pokazala, kako močni sta njeni silikonki.

Izziv je bil sprva mišljen kot šala oziroma neke vrste parodija na vse dosedanje izzive, sedaj pa je dobil še dobrodelno noto. Denar, ki ga bodo zbrali, bodo namreč namenili fundaciji za boj proti raku na dojkah.

Koliko žensk se je že preizkusilo, lahko vidite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:08 30. Maj 2015.

    Ali ima tudi pod ppkom tetovažo,<br />da bi se spustil v njeno drenažo?

  • 21:06 30. Maj 2015.

    Rada ga fafa<br />brez oprsnika in paragrafa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.