Tega nikar ne recite "močnejšim" moškim

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Da, da … Tudi moški imajo čustva, še zlasti tisti, ki nimajo idealne postave.
Oglej si celoten članek

Drage dame, tem komentarjem se pri moških, ki imajo kakšen kilogram preveč, izogibajte … No, omenjeni stavki bodo ob živce sicer spravili tudi debeluške.

1. "Živjo, korenjak!" Verjemite, da se zaveda, da z besedo "korenjak" niste mislili njegovih mišic …

2. "Všeč mi je tvoj značaj." Četudi verjamete, da je pri osebi najpomembnejša notranja lepota, tega pred moškim, ki ga je bog obdaril s trebuščkom, ne izpostavljate. Še zlasti ne, če je samski …

3. "Moški si, zato boš hitro shujšal." Ne vlivajte mu lažnega upanja … Ne bo shujšal, če se ne bo odrekel torti in polnočnemu pivu.

4.  "Videti si kot debelejša različica Brada Pitta." A tako … No, vi ste videti kot malce manj kosmata različica Setha Rogena. Boli, kajne?

5. "Potrebuješ le malo več gibanja." Da je nekdo debel, še ne pomeni, da je len. Poleg tega je verjetno že prej vedel, da se kilogrami z redno telesno aktivnostjo hitreje topijo …

6. "Imaš težke kosti." Da, težke so še zlasti tiste v trebuhu in okoli zadnjice … Neumnosti zadržite zase.

7. "Vsaj za oblačila ne zapravljaš." Ne boste verjeli, a tudi debelušni ljudje so radi lepo oblečeni …
8. "Morda imaš težave s ščitnico." Malo verjetno …

9. "Ješ dovolj zelenjave?"

10. "Tako lep boš, ko boš shujšal." Auč!

11. "Kljub teži te imam rada." Kako lepo. Zaslužite si medaljo … In brco v koščeno rit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.