Tega od Katarine Čas še nismo slišali!

Foto: Urša Premik
Foto: Urša Premik
Ena najuspešnejših slovenskih igralk, Katarina Čas, ponovno preseneča z novimi projekti.
Oglej si celoten članek

Katarina Čas je igrala ob boku slavnih igralcev kot so Leonardo di Caprio, Al Pacino, Brendan Gleeson, Margot Robbie, sodelovala je z legendarnim režiserjem Martinom Scorsesejem in redno nastopa v tujih filmskih produkcijah. Veliko let je vodila glasbeno oddajo na slovenski televiziji z naslovom Aritmija. Z glasbo je bila vse življenje zelo povezana, toda nikoli ni niti pomislila, da bi stopila pred mikrofon, no, vse dokler se ni znašla v filmski vlogi pevke. 

Magazin V tem filmu bo Časova spet zaigrala s superzvezdniki

Slovenski režiser Metod Pevec jo je namrec izbral za glavno žensko vlogo v filmu Jaz sem Frenk (film je v postprodukciji), kjer je upodobila lik pevke. Med snemanjem omenjenega filma je spontano in brez velikih ciljev nastal 'eksperimentalni glasbeni startup' z imenom - K.A.T., v katerem sta poleg Katarine še Martin Štibernik-Mistermarsh kot avtor glasbe in Mitja Novljan kot avtor besedil.

Magazin On naj bi ujel eno najbolj zaželenih slovenskih igralk

Bolj v šali kot zares padla ideja, da ena ni nobena in tako je Katarina poleg pesmi za Pevcev film, posnela še nekaj pesmi. Ena od teh je tudi pesem z naslovom Secret Messiah. To seveda še ne pomeni, da bo Katarina zdaj postala pevka. Gre za spontan, časovno neomejen in vsebinsko odprt glasbeni eksperiment, v katerem je nastalo nekaj malo drugačnih, recimo temu 'filmskih' štiklov.  Ali se bo to v prihodnosti nadaljevalo, pa bo pokazal čas - pravzaprav Katarina Čas. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.