Tega Romihova hčerka pri svojih šestih letih še ni doživela

Foto: Mediaspeed Boštjan Romih
Te izkušnje šestletnica še nima.
Oglej si celoten članek

Lila, tretja hčerka Boštjana Romiha je stara šest let in, kot je na svoj facebook zapisal radijski in televizijski voditelj, še nikoli ni obiskala frizerja. Boštjan je na svojem profilu objavil fotografiji svoje hčerke in svojim sledilcem pokazal, kako zelo dolge lase ima.

Njegovi oboževalci so nad Lilo navdušeni in Boštjana sprašujejo, kako skrbijo za tako dolge otroške lase, za katere velja, da se brez težav zapletejo. Nekateri pa so pod komentarji pokazali fotografije svojih hčerk s podobnimi lasmi. Lila je sicer letos prvič prestopila prag osnovne šole.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.