Tega udarca Angelina Jolie ni pričakovala

Foto: Profimedia
Le kako se bo to končalo …
Oglej si celoten članek

Septembra leta 2016 se ni končala le velika hollywoodska ljubezen, ampak se je razbila tudi družina. Angelina Jolie in Brad Pitt sta skupaj 10 let vzgajala tri posvojence - Maddoxa (16), Paxa (14) in Zaharo (13) - in tri biološke otroke - Shiloh (11), Vivienne in Knoxa (9).

Par uradno še vedno ni ločen in tudi boj za skrbništvo se nadaljuje. "Ne prepirata se zaradi denarja ali posestev. Najpomembnejši so otroci, njihova varnost in prihodnost," je slišati iz krogov njunih odvetnikov. 

Angelino v družbi otrok redno videvajo v javnosti, Brada pa z otroki že skoraj dve leti niso videli. Zaradi napetih razmer menda najbolj trpi Shiloh, ki je Bradu po pisanju OK! napisala pismo. "Pogrešam tvoje zgodbice za lahko noč," naj bi med drugim zapisala. National Enquirer pa poroča, da se je Maddox odločil, da ne želi več živeti z materjo, kar je presenetljivo. 

Foto: Profimedias Pax in Maddox Jolie-Pitt
Spor med Maddoxom in Bradom na letalu naj bi bil namreč glavni povod, da je Angie vložila ločitvene dokumente. Najstnik, ki ga je Angelina prvič videla v kamboški sirotišnici, naj bi svoji materi zameril, da je obiskala in molila pri grobu kamboškega diktatorja Pola Pota, ki naj bi pobil več milijonov ljudi. Ko je to izvedel, je takoj poklical očeta. Brad ga je pomiril in da je Angie grob obiskala le zato, ker se zanima za zgodovino te države. "Razložil mu je tudi, da mora biti trenutno previden, saj se z Jolie še nista dogovorila glede skrbništva. Do takrat bo moral Maddox počakati," pravi vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.