Tega v novem James Bondu ne boste videli

Foto: Žurnal24 james bond
S tem je opravil!
Oglej si celoten članek

Daniel Craig, britanski igralec, ki se bo v neustrašnega agenta James Bonda prelevil še petič, je imel pri pogodbi za zadnji film posebno zahtevo. Zahteval je, da ga ne silijo v snemanje scen, v katerih bi bil gol. Igralec naj bi s takšnimi scenami opravil za vedno.

Vir je za RadarOnline povedal, da je 49-letnik še vedno v odlični formi in da je videti enkratno, ko se sleče, a da mu do takšnih scen preprosto ni več. Pravi, da igralec meni, da je takšnih scen posnel že preveč. V prejšnjih James Bond filmih smo ga namreč velikokrat videli brez majice, spomnimo se scene v kopalkah, v Casino Royale pa smo ga videli tudi popolnoma golega.

Kot smo poročali pred nekaj dnevi, je Daniel uradno potrdil, da bo še enkrat James Bond, čeprav je pred leti rekel, da bi si raje prereže žile na zapestju, kot da se še enkrat prelevi v legendarnega agenta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.