Tega vam ne bo povedal

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nekaterih stvari moški svojim partnerkam zlepa ne bodo povedali.
Oglej si celoten članek

Moški priznavajo, da obstajajo določene stvari, o katerih raje molčijo. Nekateri se bojijo, da bi si njihove boljše polovice določene izjave lahko napačno razlagale, kar bi privedlo do ognja v strehi. Drugim manjka samozavesti, da bi spregovorili o tistem, kar jih muči. Spet tretji čakajo, da pobudo za določene pogovore dajo ženske. Naslednje besede tako najverjetneje ne bodo priletele iz njihovih ust, ko se bodo pogovarjali z boljšimi polovicami. 

1. "Občasno pogledam za drugimi ženskami.“

Ob tem moški pristavljajo, da je to nekaj povsem normalnega in da gre le za bežne poglede. Poleg tega pa tudi ženske niso imune na postavne pripadnike nasprotnega spola.

2. "Preden je postalo resno, sem te zalezoval na Facebooku.“ 

Čeprav raje ne bi priznali, se tudi moški poslužujejo socialnih omrežij, da bi zvedeli čim več o svojih simpatijah. 

3. "Še vedno gledam pornografijo.“

Moški bi radi, da bi ženske to dejstvo sprejele in se jim včasih pri tem tudi pridružile. Obstaja pa velika verjetnost, da tega ne bodo predlagali, dokler z ženske strani ne bodo prejeli pobude. 

4. "Všeč mi je, ko greš ven.“

Tudi moškim včasih prija preživeti večer sam doma, ko lahko brez obtožujočih pogledov počnejo tisto, kar želijo. 

5. "Lahko počistiš lase iz umivalnika.“

Čeprav mu ni všeč, kar vidi, je zelo malo verjetno, da bo glede tega protestiral. Konec koncev bi mu njegova draga lahko hitro vrnila milo za drago.

6. "Pogovoriva se o poroki in naraščaju.“

Resne teme, kot so poroka in otroci, naj bi pri moških izzvale napade strahu, a naj to ne bi bilo povsem tako. Moški si pri teh pogovorih predvsem želijo, da bi jim ženske prisluhnile ter upoštevale njihovo mnenje in občutke. Potrebujejo le malce več spodbude in samozavesti. 

7. "Ne poljubljaj me, če si tako našminkana.“

Šminka pušča sledi in moški si res ne želijo, da bi še ves dan čistili njene sledi.

8. "Si videla, kako te je tisti moški gledal.“

Moškim ne uidejo pogledi, ki jih okolica nameni njihovim spremljevalkam. Ko si jih ogledujejo drugi moški, se v njih prebudita tako ljubosumje kot občutek ponosa. 

9. "Rad vidim, da me pohvališ.“

Tako kot ženske od moških pričakujejo pohvalo, si tudi moški želijo pihanja na dušo. 

10. "Danes nisem pri volji.“

Verjeli ali ne, tudi moškim ni do spolnosti vsak dan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.