Tega vprašanja Zala Đurič Ribič ne želi več slišati

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Na živce ji gre ...
Oglej si celoten članek

Hči igralcev Tanje Ribič in Branka Đurića, Zala, že nekaj časa živi v New Yorku, kjer obiskuje igralsko šolo in že pridno hodi na avdicije. Kaj kasting agente vedno zanima, je Zala razkrila v videu. “Kadarkoli grem na kasting, molim, da me ne bodo vprašali, od kod prihajam. Nato me vprašajo: ‘Od kod si.’,” je lepotička razkrila v videu, v katerem je dokazala svoj igralski talent, v podpisu pod posnetkom pa še dodala, da tega vprašanja res ne želi slišati na vsaki avdiciji.

Zala sicer obiskuje šolo Herbert Berghof Studio, ki so jo med drugim obiskovali tudi Al Pacino, Robert De Niro, Amanda Peet, Bette Midler ... 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 19:09 8. Januar 2019.

    Ja res,kdo lahko reče lpotička???Kje to vidi???

  • 21:32 7. Januar 2019.

    Janičarji so najslabš sorta folka,mednje spadajo tut ćefurji vseh sort!!

  • 18:37 7. Januar 2019.

    [ ... že nekaj časa živi v New Yorku, kjer obiskuje igralsko šolo in že pridno hodi na avdicije. ] …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.