Tega ženske ne oprostijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pri prevari bi moške bolj prizadel partnerkin seks z drugim, ženske pa bi težje sprejele, da se moški zaljubi v drugo.
Oglej si celoten članek

Moški in ženske smatrajo varanje popolnoma drugačne. Medtem ko je za moške huje, če ga partnerka prevara s seksom, večina žensk ne more oprostiti čustvene prevare.

Tretjino moških bi potrlo, če bi se njihova partnerka zaljubila v drugega, dve tretjini pa ne bi moglo odpustiti prevare v postelji, je pokazala ameriška raziskava. Kar štiri od petih žensk pa pravi, da bi bile bolj ljubosumne, če bi se njihov partner zaljubil v drugi žensko, kot pa da bi se z nežnejšim spolom predajal posteljnim radostim.

Ko pa pride do fizične prevare in zaljubljenosti skupaj, je to za moške največja izdaja. A ženske gledajo na to malce drugače. Bolj bi jih prizadelo, če bi se njihov partner zanimal za seks z nekdanjim dekletom, kot pa da bi med njima oživela stara ljubezen. Nasprotno bi moške bolj prizadelo, če bi njihovo dekle še vedno spolno privlačil njen nekdanji fant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:46 22. Marec 2014.

    Kaj je partenrju lažje-težje: ko se huka s tabo in misli na drugega.. ali olajšava- ko se huka z drugim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.