Teh fotk Meghan ni bila vesela: Harry v objemu z 24-letno lepotico

Lepa in talentirana mladenka je pri Meghan menda vzbudila ljubosumje …
Oglej si celoten članek

Medtem ko je Meghan doma čuvala otroke, se je Harry prejšnji mesec udeležil dobrodelne polo tekme, ki jo je organiziral Aspen Valley Polo Club in na kateri so zbrali kar 3,5 milijona ameriških dolarjev. Na tekmi je dva gola zadel tudi častni gost, princ Harry, ki se je ob zmagi takole stisnil k 24-letni soigralki Riley Ganzi.

Ups, Meghan teh fotografij zagotovo ni bila vesela: Po navedbah vira, naj bi bila celo besna, Harry pa se sedaj menda ženi na vso moč trudi dokazati, da nima razloga za ljubosumje. A kljub temu, naj bi Meghan poskrbela, da Harry odslej dobrodelnih prireditev več ne bo obiskoval brez nje.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:58 6. September 2021.

    Je lektor na dopustu? Vsaj naslov je lahko slovnično pravilen; napiše se "S" 24-letno lepotico in ne "Z".

  • 12:39 6. September 2021.

    Bravo. Puhel sestav za nagrado.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.