Teh paparaco fotografij ena najbolj popolnih Zemljank ne bo vesela

Foto: Profimedia Irina Shayk Foto: Profimedia Irina Shayk Foto: Profimedia Irina Shayk Foto: Profimedia Irina Shayk Foto: Profimedia Irina Shayk Foto: Profimedia Irina Shayk Foto: Profimedia Irina Shayk
Tudi ona je le človek …
Oglej si celoten članek

Manekenka Irina Shayk velja za eno najbolj vročih in popolnih zemljank. Njene mere in popoln obraz si v svojih modnih in kozmetičnih kampanijah želijo vsa velika imena lepotne industrije. Irina pa je med čofotanjem na plaži pokazala, da je tudi ona le človek iz mesa in kosti, pa celulita in trebuščka, ki je kljub manjšim hibam še vedno videti čudovita.

Med počitnikovanjem na Ibizi so jo namreč ujeli paparaci in posneli njene pomanjkljivosti, zaradi katerih se nam zdi samo še lepša, saj je pokazala, da ima tudi ena najbolj popolnih žensk na svetu lepotne pomanjkljivosti, tako kot večina, in da s tem ni prav nič narobe, saj je še vedno videti odlično. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:49 12. Avgust 2021.

    Pa kaj če ima celulit. Saj ni edina.

  • 19:53 10. Avgust 2021.

    Ima celulit, to verjetno ve tudi sama, tako kot navadni smrtniku vemo, da se fotke popravlja.

  • 09:41 10. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.