Teh stvari nikoli ne vstavljajte v nožnico!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V trenutku strasti lahko pozabite na zdravje nožnice in s tem ogrozite vnetje ali celo kaj hujšega. Preberite si, česa nikoli ne vstavljajte v nožnico, ne glede na to, kako zelo ste vznemirjeni.
Oglej si celoten članek

Najbolj pomembno pri ženskah in ugodju med seksom je: zdrava nožnica, je vesela nožnica. Zato je ne izpostavljajte nepotrebnim stvarem. So zelo muhaste in zelo hitro reagirajo na stvari, ki so jim tuje. Ne marajo umazanih stvari in prisegajo na čistočo in predvsem znano okolje in znane »prijatelje«. N izpostavljajte je stvarem, ki ji niso znane, predvsem pa vanjo ne vstavljajte predmete, ki tja ne sodijo.

Lubrikanti z okusi

Veliko žensk je navdušenih nad lubrikanti z okusi, saj jim olajšajo oralno zadovoljevanje partnerja s tem, da zadevo popestrijo s sadnim okusom ali celo okusom po čokoladi. A vseeno so zelo slabi za zdravje nožnice. Zaradi velike količine sladkorja, povzročajo glivična vnetja nožnice, ki pa je daleč od prijetnega občutka. Četudi najdete lubrikant, ki naj bi bil brez sladkorja, ga ni priporočljivo uporabljati kot sredstvo vlaženja pri seksu. Držite se tistega, ki bazira na vodni osnovi in je v njem čim manj nepotrebnih dodatkov.

Gospodinjski predmeti

Vsi smo že kdaj slišali kakšno bizarno zgodbo, kaj vse so si ženske skušale 'stlačiti' v svojo nožnico, a treba je poudariti, zato so vibratorji. Ti imajo svoj pomen in zato jih lahko kupimo v različnih oblikah in debelinah. Nikakor ne pomislite na valjar testa ali celo kakšno sadje, zelenjavo. Resno si lahko poškodujete svoje intimne dele, poleg tega pa so lahko resnično umazani (čeprav umazanije ne vidite na prvi pogled).

Igračke, ki so za analni seks

Vse, kar je že bilo v anusu, ne spada v vašo nožnico. V tem primeru tudi penis. Predvsem pa ločite igračke, ki jih imate za zadnjično odprtino in tiste, ki so za nožnico. Tudi penis raje sperite, očistite, preden se vrne v vaginalno odprtino. Najbrž razlaga, zakaj je to nujno, ni potrebna?

Hrana, sirupi, prelivi

Pozabite na vse seksi scene iz filma, kjer je na intimnih delih gora smetane ali celo čokoladni preliv. Banana split si lahko privoščite v slaščičarni, med rjuhami pa se raje izognite hrani in dodatkom, saj s tem povečate glivično vnetje.

Karkoli, ki ni temu namenjeno

Za zaključek, karkoli vam pade na pamet, da bi vstavili v svojo ali njeno vagino, se temu raje uprite, če zadeva ni narejena oziroma ustvarjena za to, izognite se nepotrebnim vnetjem, glivicam ali celo poškodbam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:39 17. September 2016.

    Najbolje je, da faše curakeljna. Mora pa vedeti, da je treba prej dati žakelj na glavo !

  • Penise, vibratorje in lubrikante na vodni osnovi brez sladkornih okusov.

  • 09:02 16. September 2016.

    Bedasto: Česa NE..<br />Povejte : Kaj JA..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.