Tej nagici se je zahvalila Melania Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zvezdnica Emily Ratajkowski brani Melanio Trump.
Oglej si celoten članek

Manekenka Emily Ratajkowski, znana po svojih izzivalnih fotografijah in nastopih, je na Twittterju napadla novinarja časnika New York Times, ki je na nekem javnem dogodku sedel poleg nje in prvo damo ZDA označil za "cipo".

Emily je na Twitterju njegovo vedenje ostro obsodila in še zapisala, da nikogar ne bi smela zanimati Melanijina spolna preteklost.


Na zvezdničin zapis se je sedaj odzvala gospa Trump in pohvalila ženske, ki se drugim ženskam postavijo v bran. Oglasil se je tudi The New York Times, ki je novinarjeve besede označil za neprimerne. "Njegov komentar ni bil namenjen javnosti, kljub temu je bil popolnoma neprimeren in se ne bi smel zgoditi. Z njim so se pogovorili uredniki.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.