Teja in Jani razkrila spol drugega otroka

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Mala Sia bo dobila …
Oglej si celoten članek

Kot je Jani Jugovic na Instagramu razkril, bo mala Sia dobila še enega bratca. Jani in Teja namreč pričakujeta fantka. Drugi otrok je, kot je pred dobrim mesecem povedala za Žurnal24, pravi mali čudež. Več o tem, zakaj sta tako Sia kot drugi otrok čudež, preberite TUKAJ.

Takrat nam je povedala, da nosečnosti nista načrtovala, saj je Sia zelo živahen otrok: "Res nisva načrtovala, ker je to prehitro in kot vedno pravim, je Sia res velik zalogaj, ampak se je zgodilo in sva presrečna!“

Janiju in Teji se bo tako pridružil še en fantek. Jani namreč že ima enega sina, Taja Tristana.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.