Teja laži o bivšem ne komentira

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
O namigovanjih, da se želi pobotati z nekdanjim fantom, Teja Perjet ne izgublja besed.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh se v medijih pojavljajo namigovanja, da je Teji Perjet, tekmovalki iz resničnostnega šova Gostilna išče šefa, žal, da se je razšla z nekdanjim fantom, ter da ga je klicala in prosila, naj jo vzame nazaj. "Ne komentiram laži," je za nas povedala, ko smo jo povprašali, če to drži. "Ničesar, kar se tiče mojega bivšega, ne komentiram. Tak je dogovor in tako sem se odločila. Karkoli glede svojega življenja pa lahko normalno povem," je še pojasnila.

Sicer pa prav danes Teja praznuje svoj 30. rojstni dan. Na vprašanje, kako se počuti kot novopečena tridesetletnica, je odgovorila: "Sklepi me bolijo. Ne, hecam se. Počutim se eno leto starejša in nič drugače. Mi je pa zanimivo, da je takšna prelomnica prišla ravno zdaj, ko sem stara 30 in se mi je vse obrnilo v življenju. Zagotovo je nekaj na tej tridesetki."

Kot je znano, se je Teja intimno zbližala z Janijem, ki je prav tako tekmoval za šefa gostilne. Skupaj ustanavljata svojo znamko, ki jo bosta kmalu predstavila javnosti. "Ko bo zadeva zrela, jo bova dala ven. Bo pa večji projekt,“ nam je zaupala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:08 9. Januar 2013.

    Na vprašanje, kako se počuti kot novopečena tridesetletnica...<br /><br />Bravo nov novinarski dosežek....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.