Teja Perjet pokazala poporodno postavo

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Kuharica Teja Perjet spada med srečnice, ki so si po porodu lahko zelo hitro spet nadele stara oblačila …
Oglej si celoten članek

Zvezda resničnostnega šova Gostilna išče šefa Teja Perjet, ki je hčerko Sio povila sredi lanskega septembra, je na Facebooku objavila fotografijo, zaradi katere je verjetno marsikatero mlado mamico popadla zavist. Dobre tri mesece po porodu je namreč naša slavna kuharica že izgubila vse kilograme, ki so se med nosečnostjo nabrali na njenih bokih.

 
xxx



Teja nam je sicer pred nekaj dnevi pokazala zaročni prstan, ki ga je dobila od Siinega očeta, kuharja Janija Jugovica. Kako jo je zaprosil, si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:47 11. Januar 2016.

    Groza,sej niste resni???V teh gatah,kot bi imela luleka!!!!Bruh!!

  • 16:49 11. Januar 2016.

    Podn od podna..............................

  • 09:22 11. Januar 2016.

    MURKO & PROMOTIONS press! Kva ste bedni!!!! Čist tko....kolk pa košta taka kretenska reklama?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.