Teja se je domov vrnila z 'ogabno' okužbo

Foto: Osebni arhiv Teja Pangerc, Survivor Foto: Osebni arhiv Teja Pangerc, Survivor Foto: Osebni arhiv Teja Pangerc, Survivor Foto: POP TV Teja Pangerc
Zdaj že izpadla tekmovalka Survivorja se je domov vrnila z okužbo, ki ji je povzročila veliko težav. V prstu na nogi so se ji zaredili črvi.
Oglej si celoten članek

Teja Pangerc se je iz rajskih Filipinov, kjer je bila ena od tekmovalk šova Survivor, domov vrnila z okužbo, za katero je sama priznala, da je bila "precej ogabna".

Teja je za Žurnal24 povedala, da se je zaradi okužbe zelo zredila, saj ni mogla športati. Okužba, kjer so se ji v prstu na nogi zaredile ličinke in majhni črvi, je pozdravila sama. "Sicer sem šla na infekcijsko, a mi niso mogli pomagati. Zato sem doma mazala s smrekovim mazilom in uporabljala napravico, kjer obsevaš boleč del telesa. Čutila sem, kako mi rano 'vleče skupaj'. Kasneje sem izvedela, da je to bolezen, ki se je ne da odpraviti ne s tableti ne s čemerkoli drugim. Ko jo preboliš, jo pač preboliš."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.