Teja: Vse najemnine sva plačala

Foto: Jana Šnuderl (JS design)
Foto: Jana Šnuderl (JS design)
Udeleženka resničnostnega šova Gostilna išče šefa zanika, daj bi z Janijem neredno plačevala najemnino.
Oglej si celoten članek

Neuradni vir nam je namignil, da naj bi bila Teja in Jani, udeleženca resničnostnega šova Gostilna šefa, neredna plačnika pri najemninah, ter da se zato stalno selita. Govorice smo se odločili preveriti in Teja nam je povedala, da to nikakor ne drži, ter da ji grejo takšna natolcevanja že pošteno na živce.

"Selila se ne bova. Vse najemnine so redno plačane, imava celo vse poravnano že za naprej, tako da je škoda izgubljati besede okoli tega. Preselila sva se enkrat iz manjšega stanovanja, kjer je Jani živel prej in ni mi jasno, od kje te informacije."

Očitno takšne govorice res pridejo v paketu s slavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:51 22. Februar 2014.

    teja in jani! tudi meni so ljudje naredili antipropagande, da je bilo joj. imel sem cvetličarno, najemno pogodbo mi je …

  • d
    12:46 22. Februar 2014.

    V paketu s slavo ? :) Kaksno slavo ?

  • 10:01 22. Februar 2014.

    Zakaj potem klikate in komentirate,če vas ne zanima?...mediji so,da pišejo,na nas je ali beremo.Veliko "zvezdnikov" pa s tako imenovanimi neuradnimi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.