Tejo Jugovic napadla zaradi vibratorja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sledilka ji očita, da zaradi sponzorstva promovira spolne igračke …
Oglej si celoten članek

Spletna vplivnica, podjetnica in nekdanja tekmovalka Gostilna išče šefa, Teja Jugovic rada razbija tabuje, zato na Instagramu pogosto spregovori tudi o kakšnih bolj intimnih temah. Tako se je spontano lotila debate o erotičnih igračkah in samozadovoljevanju, kar so njeni sledilci sprejeli z velikim odobravanjem. 

"Dobila sem okoli 2000 sporočil, zgodbe mamic, starejših, mladih, zato bom zagotovo še nadaljevala v tej smeri," pravi Teja, ki je bila deležna le dveh negativnih odzivov, a pravi, da se ne sekira in da je z leti dobila precej debelo kožo kar se tiče tovrstnih komentarjev. "Napisala mi je, da je mislila, da sem bolj spoštljiva, da si ni mislila, da bom šla na ta pota, da ta tema ni za mlade in da to počnem sponzorsko. Pač, zafrustrirana gospa iz pamtiveka. Odgovorila sem ji v svojem slugu in ponudila, da se njene hčerke lahko pridejo o takih stvareh pogovoriti z mano," je še povedala Teja, ki je mnenja, da danes mladi ne dobijo dovolj informacij o spolnosti, zaščiti, samozadovoljevanju in podobnih temah. V videu pa je pokazala tudi svoje najljubše spolne igračke, eno izmed njih ji je kupil kar Jani.

Njen pogled na spolnost in samozadovoljevanje si poglejte v spodnem videu. Teja tudi poziva, naj se starši o tem pogovarjajo s svojimi otroki, če jih je sram, pa naj jim pokažejo njen video. Sicer pa to ni edina tabu tema, ki jo je odprla Teja, pred časom je pogumno spregovorila tudi o neplodnosti in težavah z zanositvijo in marsikateri ženski s tem ponudila uteho. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 17:55 3. November 2020.

    Vibrator kar ugasne ko jo zagleda.

  • 16:04 3. November 2020.

    Tisti, ki širnemu svetu razlaga kako se on nič ne sekira, ta se sigurno sekira.

  • 15:03 3. November 2020.

    Spletna vplivnica, podjetnica - novinarji z dokončano osnovno šolo in ßnel kurs 🙈

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.