Tekla je kri: Kourtney Kardashian pred kamero napadla Kim

Foto: Profimedia kim kardashian, kourtney kardashian Foto: youtube kim kardashian, kourtney kardashian Foto: Profimedia kim kardashian, kourtney kardashian Foto: Profimedia kim kardashian, kourtney kardashian Foto: Profimedia kim kardashian, kourtney kardashian Foto: Profimedia kim kardashian, kourtney kardashian Foto: Profimedia kim kardashian, kourtney kardashian
Najstarejši od sester Kardashian je počil film.
Oglej si celoten članek

Nova sezona resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian se je začela s sporom med Kourtney in Kim

Kourtney je preslišala, kako sta se Kim in Kendall pogovarjali o njenih delovnih navadah in znorela. Njun spor se je končal s prerivanjem, med katerim je Kourtney Kim do krvi opraskala po roki in hrbtu.

Kim je pozneje potrdila, da se je Kourtney, ki je več mesecev tarnala, da je zaradi snemanj nesrečna, odpovedala šovu.

V napovedniku za šov je bila Kourtney ves čas zelo razburjenja. "Mislite, da si želim vsak dan v to negativno okolje z vami? To je mučenje,“ je izjavila Kourtney, ki je že nekaj časa nezadovoljna s svojimi sestrami. "Vsak dan se neprimerno obnašate, vsak dan,“ je kričala in kazala na Kim in Khloe.

Ko ji je Kim rekla, da je bolje, da odide, ji je sestra zabrusila: "Nočem biti več blizu tvoji debeli riti, OK? Nočem.“

"S Kim sva zelo presenečeni nad tem, kako hitro so stvari eskalirale. Ne veva, kaj se je zgodilo. Veva, da so obstajala trenja, a nihče ni vedel, da so tako velika. Presenetljivo, kako daleč je šla zadeva …,“ je incident pokomentirala Khloe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:45 3. April 2020.

    Kaj vi, analfabeti, sploh veste, kaj pomeni 'nekaj preslišati'? Pa zakaj vas sploh berem....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.