Tekmovalce Survivorja morali evakuirati

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Prvič v zgodovini Survivorja so morali evakuirati tekmovalce šova.
Oglej si celoten članek

Narava je pokazala svoje zobe. Tekmovalce resničnostnega šova Survivor: Milenijci proti Generaciji X, ki ga CBS snema na Fidžiju, so morali zapustiti otok, na katerem snemajo šov. Do evakuacije je prišlo že aprila, ko so tam snemali omenjeni šov in je v regiji pustošil ciklon Zena.
 
Dva dni po začetku snemanja je ciklon zajel območje snemanja, zaradi česar so morali začasno evakuirati tekmovalce in ekipo. "Vreme je odigralo veliko vlogo v šovu, kar boste tudi videli. Prvič se je zgodilo kaj takega in bilo je strašljivo," je dejal Jeff Probst, voditelj oddaje. Skozi celoten šov jim je vreme povzročalo veliko težave. "Še nikoli se ni zgodilo, da bi morali evakuirati obe plemeni.

Prvi del 33. sezone šova bodo na ameriški televiziji premierno predvajalai 21. septembra. 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:42 8. September 2016.

    Le zakaj so jih evakuirali. Če je to resničnosti šov naj pokažejo kako to preživeti v vsaki situaciji. Je pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.