Tekmovalcem Kmetije bo trda predla

Foto: Planet TV kmetija Foto: Planet TV kmetija Foto: Planet TV kmetija Foto: Planet TV kmetija Foto: Planet TV kmetija Foto: Planet TV kmetija Foto: Planet TV kmetija Foto: Planet TV kmetija Foto: Planet TV kmetija Foto: Planet TV kmetija
Tekmovalce v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek na posestvu ne bo pričakalo udobje današnjega časa, temveč zidovi preteklega podeželskega bivanja.
Oglej si celoten članek

Hiša na kmetiji je bila postavljena pred približno 150 leti. Elektrike ni, tudi vodovodnega sistema ne, zato pa pred njo stoji v les obdan delujoči vodnjak, iz katerega bodo tekmovalci zajemali vodo za kuhanje in umivanje.

V notranjosti hiše ne manjka skrbnih detajlov, ti so še posebej vidni v talnih in stenskih vzorcih, pa tudi takoj za vhodnimi vrati, kjer je nove uporabnike pričakal stol z zaprašenimi otroškimi čeveljčki, ki naj bi govorili o tem, da je še ne dolgo nazaj v tej dvosobni hiši nekdo bival.

V večji prostor, ki je namenjen gospodarju – kdo bo to, je seveda odvisno od dogajanja v šovu –, je umeščena največja postelja, skrinja in ogledalo. Ta soba tako na kmetiji obljublja največ udobja.

Šov se začne v nedeljo ob 20. uri na Planet TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.