Tekmovalcem več mesecev niso povedali, da so ukinili resničnostni šov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tekmovalci britanskega resničnostnega šova Eden so se vrnili v civilizacijo. Nihče jim ni povedal, da šova niso predvajali že od maja lani ...
Oglej si celoten članek

Channel 4 tekmovalcem šova Eden ni povedal, da so oddajo ukinili že pred meseci. Pri šovu gre za družbeni eksperiment, pri katerem je morala skupina ljudi eno leto preživeti v divjini. Naloga poskusnih zajčkov je bila ustanovitev samozadostne skupnosti, ki s civilizacijo ne sme imeti stikov. Zgraditi so morali svoja bivališča, prehranjevali pa so se zgolj s tistim, kar so našli na vrtu in živalmi, ki so jih sami vzrejali. Marca, aprila in maja lani so predvajali štiri dele šova, nato pa je gledanost drastično padla in Channel 4 je šov ukinil.

Nihče pa o tem ni obvestil tekmovalcev, ki so se na smrt dolgočasili in tudi stradali, piše Variety. Tekmovalci so se v civilizacijo vrnili pretekli teden in ugotovili, da je Trump novi predsednik ZDA in da Velika Britanija zapušča Evropsko unijo.

Channel 4 se na obtožbe še ni odzval. Povedali so le, da bodo material o celotnem eksperimentu predvajali čez nekaj mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:27 28. Marec 2017.

    Primerljivo z našim resničnostnim parlamentarnim showom ............najbolj etična in pravna vlada na svetu ! Kdo je tukaj noter padu ?

  • 14:50 28. Marec 2017.

    Das Eksperiment.... Živel čredni nagon

  • 14:37 28. Marec 2017.

    Bedaki in Konji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.