Tekmovalec Kmetije odstopil še pred vselitvijo

Foto: Planet TV noga Foto: Planet TV noga
Eden od tekmovalcev šova Kmetija: Nov začetek je imel veliko smolo.
Oglej si celoten članek

Tekmovalci resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, ki ga bomo na Planet TV gledali septembra, so se že vselili na kmetijo. Drama se ponavadi začne šele proti koncu šova, tokrat pa se je začela že pred vstopom.

Eden od tekmovalcev se je namreč poškodoval na poti do produkcijske ekipe. Revež je tako nerodno stopil, da si je zvil gleženj in si pri tem celo strgal čevelj. Čeprav si je oteklino hladil z ledom, je bila poškodba prehuda, zato se je ekipa odločila, da ga pospremi na urgenco in ne na kmetijo. Tako se je prvi od tekmovalcev od šova poslovil, še preden se je na kmetijo preselil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:23 12. Avgust 2014.

    ah dajte no....če bi imel neko hudo željo še po tekmovanju, bi nastopil tudi zaradi zvina. Bili so drugi razlogi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.