Tekmovalka z eno najbolj slavnih nožnic na svetu šokirala na Talentih

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ta video je le za tiste z dobrim želodcem.
Oglej si celoten članek

V hrvaški različici šova Slovenija ima talent, ki se imenuje Super talent, se je predstavila tekmovalka z neverjetno spretno nožnico.
Prav ste prebrali, nožnico. Avstralka Beatrice McQueef je na flavto namreč zaigrala s svojo nožnico, in to medtem ko je bila obrnjena na glavo. Njeno mednožje je sicer pokrivala kulisa v obliki zvezde, a nastop je zagotovo eden najbolj nenavadnih v zgodovini šova. Ni pa novost, Beatrice se je s tem talentom namreč že predstavila tudi v francoski različici šova. 

Beatrice je stara 41 let in dela kot kirurška asistentka. V svoji točki je združila igranje na flavto in cirkuške veščine ter dokazala, da lahko s svojim telesom počne stvari, ki jih drugi ne zmoremo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.