Tekmovalkam prihajalo kot za stavo

Foto: voyo.si A.J Foto: voyo.si Nina Foto: voyo.si Ana Foto: voyo.si Seba Foto: voyo.si Tibor Foto: voyo.si David
Nina, Ana in A. J. so morale včeraj pred moškimi stanovalci hliniti orgazem.
Oglej si celoten članek

Stanovalke hiše Big Brother so imele včeraj vročo nalogo. Pred moškimi so morale hliniti orgazem,  sotekmovalci pa so nato njihove igralske sposobnosti ocenjevali.

Ker so se nekatere tekmovalke odrekle "orgazmičnemu doživetju“, so se v boj podale le tri - Nina, Ana in A. J., ki so za svoj trud na koncu prejele nagrado, in sicer zasebno zabavo.

Kakor koli že, dekleta so se zelo dobro odrezala, najbolje A. J.. Moški so v njihovem nastopu tako uživali, da se po koncu šova niso bili mogli takoj dvigniti s kavča …Po večtedenski seksualni suši jim tega ne moremo zameriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.