Tekmovalke že pogrešajo moško orodje

Foto: Planet TV/ zurnal24.si
Foto: Planet TV/ zurnal24.si
Dekleta v šovu Bilo je nekkoč so končno začinile svoje debate.
Oglej si celoten članek

Tadeja, Tina, Patricija in Breda so po mesecu dni v šovu počasi začutile, da jim nekaj manjka, in sicer orodje, ki ga v hlačah nosijo njihovi izbranci. Patricija je izdala, da je pred šovom dobro poskrbela za svoje seksualne potrebe, Tadeja pa je priznala, da je v šov prišla nepotešena. Tina je že napovedala, da bo svojega partnerja po hiši lovila, če bo to potrebno, malce bolj zadržana je bila le Breda. 

Nato sta Tina in Tadeja partnerjem pošiljali poljubčke in k temu hotele spodbuditi še Patricijo, ki pa tega ni želela storiti. "Te pa ne bo nafilal, ko boš domov prišla," ji je rekla Tadeja, Pati pa ji je odrezavo odgovorila: "Me bo pa drugi nafilal." Tadeji se je zdela njena pripomba nesramna, a se je na ta račun hitro pošalila: "Filaj, bilo keri, samo filaj."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.