Temni časi za Jelinčiča: Sin v komi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nesreče se kar vrstijo …
Oglej si celoten članek

Po hudi poškodbi njegove najmlajše hčerke, je poslanec Zmago Jelinčič te dni v skrbeh za 48-letnega sina, Klemna Jelinčiča Boeta, ki se mu je rodil v prvem zakonu s pokojno pesnico in pisateljico Berto Bojetu Boeta. "Hudo je, v bolnici je, slepič mu je počil. Par dni pred tem me je klical in potožil, da ga boli. Rekel sem mu naj gre takoj k zdravniku, a je cincal. Nato se mu je slepič razlil in v bolnico je pravzaprav prišel zadnji trenutek. Skoraj 10 dni je bil v umetni komi, vsak dan sem ga obiskoval na intenzivni negi, nato pa sem staknil prehlad in raje nisem tvegal. Sem pa vsak dan v kontaktu z zdravniki in mu gre na boljše, na srečo," je za zurnal24.si povedal poslanec.

Kljub temu da s sinom nista bila vedno na istih bregovih, sta danes v dobrih odnosih. Tata, kot ga ljubkovalno kliče Klemen, pa je te dni ponosen na sinov najnovejši dosežek. "26. novembra bo izšla njegova nova knjiga. Analitično je obdelal čist vse evropske jezike, tudi tiste, ki jih govori le 150 ljudi. Tega ni naredil še noben na svetu. Knjiga bo izšla vzporedno s predsedovanjem Evropski Uniji, prevedel pa jo je tudi v angleški jezik. Jaz upam, da se bo čim prej zmazal in se bomo lahko vsedli in poklepetali. Ta mali je brihten kot hudič," še dodaja poslanec, ki ima tri otroke. Dve hčerki, ki sta tudi umetniško nadarjeni, ima z drugo soprogo Moniko Zupanc, s katero sta se lansko leto uradno ločila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 20:05 24. November 2021.

    marš pezde prodan, fuj

  • 01:33 10. November 2021.

    Sinu čimprejšnje okrevanje, Zmago ni vreden besede.

  • 15:38 9. November 2021.

    Vsaka plesen na siru je bolj plemenita, kot tale pjandura od Jelinčića!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.