Tempirana bomba

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Rekel mi je, da ga nobena punca še ni tako presenetila kot jaz. Nisem tip ženske, ki čaka in čaka, da se tip odloči in napravi kak korak v želeni smeri.
Oglej si celoten članek

Če vidim in čutim, da sva oba za stvar, je čakanje popolnoma brez potrebe.
Tomaž ni mogel verjeti svojim očem, ko sem se pred njim začela slačiti. Mislil je, da sem prišla na kavo in kratek pogovor o življenju, ki sicer še prehitro teče mimo nas. Vedela sem, da je zaljubljen vame, in tudi sama sem gojila podobna čustva do njega. Žal pa sem vsakokrat v njegovi bližini postajala neverjetno pohotna in seveda na koncu polna razočaranja, ko se ni zgodilo nič. Kar v kuhinji sem mu sedla v naročje, mu prste zakopala v kodre in ga poljubila na usta. Od presenečenja je povsem obmiroval, branil pa se seveda ni. Nadaljevala sem s poljubljanjem, krč v njegovih rokah pa je končno popustil in njegove dlani so začele polzeti navzgor po mojem telesu.

Tresočih se prstov se je dotikal mojih oblin in kot bi čakal, da ga oštejem, ker me je prehitro začel grabiti za prsi. Ravno nasprotno, to mi je bilo všeč in želela sem si, da bi me še bolj pohotno zagrabil. Čutila sem, kako se pod menoj prebuja njegova zverinica in mi tišči v ritnico, zato mi je potegnilo na smeh.
Z vlažnimi ustnicami sem mu spolzela navzdol po vratu in mu joške dobesedno potisnila v dlani. Končno je zgrabil kot pravi moški in jih začel mesiti ter iskati bradavičke, ki so mi pod majico strahotno nabreknile.  "Ne nosiš modrca?" je bil presenečen. "Ko grem k tebi, nikoli," sem odvrnila. Še bolj z zanosom je zgrabil jedro dojko, z drugo roko pa segel k moji zadnjici, ki se mu je zapeljivo napenjala v naročju. Pohota je prasketala v zraku kot statična elektrika, zato ni bilo čudno, da so najine hlače kmalu obležale pod stolom.

Foto: Žurnal24 null

V samih tangicah sem zdaj sedela nad nabreklim korenjakom in se gonila po njem s svojo vročo češpljo. Oba sva zadovoljno ječala in bržčas bi nama tudi obema prišlo kar takole v hlače, a sem vseeno raje poskrbela, da nama je prišlo drugače. Z desnico sem mu segla v spodnjice in osvobodila konkretnega korenjaka iz ujetništva, ga nekaj časa z zanimanjem pestovala, nato pa nastavila pod premočene hlačke. S prsti sem jih nekoliko odmaknila s češpljice, da sem na sramnih ustnicah začutila utripati debelo in vročo glavico njegovega korenjaka, nato pa prav počasi, z velikim užitkom sedla nanj.
Zajemal je sapo, jaz pa sem z dihanjem povsem prenehala, dokler nisem v požrešno muciko vzela celega tiča. Šele povsem pri koncu sem na glas vdihnila in z glavo sunila nazaj, njegove ustnice pa so se v tistem trenutku prilepile na moje gole prsi. Nežno mi je grizljal nabrekli bradavički in lizal dojki, jaz pa sem se zaganjala v njegovem naročju in objemala trdega tiča s svojo tesno mucko.

Stol je premetavalo s sprednjih nog na zadnje ter nazaj, a nisem prenehala. Bilo mi je vseeno, če se v hipu polomi in končava na tleh. Ne bi prenehala. Še naprej bi se nabijala na korenjaka, vse dokler mi ne bi huronsko prišlo.
Ječal je, da prihaja, da sem ga povsem ožela, a mi ni bilo mar za to. Še naprej sem se sunkovito nabijala na tiča pod seboj in pohotna kot le kaj občudovala vrele brizge, ki so polnili mojo češpljico. Vse skupaj me je privedlo pred vrata raja. Kričala sem in cvilila, da mi prihaja za umret, klicala k Bogu in prosila, naj se še ne neha. Izmučena in zadihana sem obsedela na tisti poplavi, glavo sem mu naslonila na rame in čez nekaj trenutkov, ko mi je postalo kar nekoliko nerodno zaradi moje pohote, me je pomiril z besedami: "Ljubica, tole morava čim prej ponoviti."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.