Temu se reče modna katastrofa!

Foto: FameFlynet Lena Dunham Foto: FameFlynet Vanessa Hudgens Foto: FameFlynet Lily Collins Foto: FameFlynet Robert Sheehan Foto: FameFlynet Cee Lo Green Foto: FameFlynet Rebecca Hall Foto: FameFlynet Lady Gaga Foto: FameFlynet Christie Brinkley Foto: FameFlynet ASAP Rocky Foto: FameFlynet Mary Lynn Rajskub Foto: FameFlynet Chloë Sevigny Foto: FameFlynet Miley Cyrus
Tako nekako je videti, ko imajo zvezdniki slab modni dan. Nekaterim se to zgodi na ulici, a jih ujamejo paparaci, številni pa si to dovolijo kar na rdeči preprogi. Le kje so takrat njihovi stilisti?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.