Temu znanemu Slovencu se Okorn lahko zahvali za svojo lepo partnerko

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Znana Slovenca sta danes družinska člana ...
Oglej si celoten članek

Režiser Mitja Okorn, ki je oktobra postal očka deklici Olivii, je svojo lepo partnerko Anito Kekič spoznal preko dolgoletnega prijatelja, znanega radijskega in televizijskega voditelja ter komika Klemna Bučana. Klemnova izbranka Lejla je namreč Anitina sestra. "Tako je, iz prijateljstva je sedaj tako nanesla, da sva družina in da je Mitja stric mojemu sinu, jaz pa njegovi hčerki," je potrdil Bučan.

Foto: POP TV Klemen Bučan

Povedal je še, da je zagotovo on razlog, da je Anita Mitju "padla v radar", a da kupida ni igral, saj je Okorn vse naslednje korake opravil kar sam. Nekdanja sošolca in skaterska prijatelja sta tako danes povezana tudi prek svojih izbrank ter malega Kasperja, Klemnovega sina, in Olivie, Mitjeve hčerke, ki sta bratranec in sestrična.  

Foto: Facebook Anita Kekić

V teh dneh pa Okorn slavi še eno profesionalno prelomnico, 27. novembra je na Amazon namreč prišel njegov nov film Life in a Year, v katerim igrata Jaden Smith in Cara Delevingne.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:39 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • 15:10 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • 11:46 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.