Tenisačica Capriatijeva obtožena napada

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanja teniška igralka Jennifer Capriati je obtožena napada in zasledovanja svojega nekdanjega fanta.
Oglej si celoten članek

Nekdanja teniška igralka se je na valentinovo na Floridi sprla s svojim nekdanjim fantom Ivanom Brannanom. Obtožili so jo zaradi neprimernega obnašanja.

V dokumentih, ki so jih predložili sodišču, je v prvi obtožnici zapisano, da je 36-letnica "dejansko in namenoma udarila Ivana Dwighta Brannana Jr. proti njegovi volji in ga namerno poškodovala". Druga obtožnica zoper nje pa pravi, da je Ivana Dwighta Brannana Jr. "premišljeno, zlonamerno in večkrat zasledovala in nadlegovala". Če bo zaradi obeh obtožnic obsojena, jo lahko doleti kazen do enega leta.

Brannan je pred dnevi povedal, da ga je napadla. Ubežal ji je v slačilnico telovadnice, od koder je poklical policijo. Jennifer je pobegnila, še preden so policisti prispeli, vendar so jo izsledili, jo zaslišali in odpeljali v pripor.

Njen predstavnik za javnost je sporočil, da je Brannan napihnil zgodbo ter da je povedal le svojo plat zgodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.