Teri ne zapušča Gospodinj

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Potem ko so se pojavile govorice, da Teri Hatcher zapušča priljubljeno serijo Razočarane gospodinje, se je zdaj oglasila igralka sama in dejala, da so to le laži ter da v seriji ostaja vse do konca.
Oglej si celoten članek

"Ne najdem besed, s katerimi bi opisala, kako neumna in neresnična je trditev, da zapuščam serijo Razočarane gospodinje. Najbolj pa me moti dejstvo, da je imel marsikateri oboževalec zaradi te laži uničeno nedeljo," je na svojem facebook profilu zapisala Teri, ko je prebrala, da naj bi zapuščala serijo.

 

Ob tem je dodala, da ji niti na kraj pameti ne pade, da bi storila kaj takšnega, saj so Razočarane gospodinje nekaj najboljšega, kar se je zgodilo v njeni karieri. "Obožujem Gospodinje, z njimi bom ostala do konca. Od novinarja, ki piše laži in se niti ne potrudi, da bi govorice preveril pri mojem predstavniku za tisk, pa pričakujem opravičilo," je za konec še zapisala 45-letna zvezdnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.