Testiranje: Pevec skupine Måneskin ni lagal

Foto: Epa
Foto: Epa
Na testiranju za prepovedane substance je bil negativen.
Oglej si celoten članek

Italijan Damiano David, pevec skupine Måneskin, ki je zmagala na letošnji Evroviziji, je bil na testiranju za mamila negativen, so sporočili organizatorji tekmovanja.

Po družabnih omrežjih je namreč kmalu po dogodku zakrožil posnetek, na katerem naj bi ta po mnenju številnih snifal kokain, kar je sprožilo številne pozive po testiranju na prepovedane substance.

Kot kaže, David ni lagal in je le pomagal odstraniti koščke stekla, ki so se razleteli po tleh, ko je kitarist po nesreči razbil kozarec.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:02 24. Maj 2021.

    In če se je drogiral? Ne bi bil ne prvi in ne zadnji muskontar na odru pod vplivom opojnih substanc.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.