"Tetovaža pomeni vagina"

Foto: Žurnal24 "Ne vem, koliko je stara, a je neverjetna," je bil njen odgovor na vprašanje, ka
Zvezdnica filma Mamma Mia! Amanda Seyfried je razkrila, kaj pomeni beseda 'minge', ki jo ima vtetovirano na telesu.
Oglej si celoten članek

"Pomeni vagina in sem nanjo nekako ponosna. Gre za moj vzdevek. Tetovaže ne morete videti. Gre za angleški žargon, slovar pa besedo opisuje kot nekaj v zvezi s sramnimi dlakami," je povedala o tetovaži, ki jo ima na levem stopalu.

Amanda, ki si je pred kamero izmenjavala nežnosti z igralkama Megan Fox in Julianne Moore, je priznala, da ima rada lezbične poljube. A svojemu očetu prepove, da jo pri teh prizorih gledal na velikem platnu. "Oče ne sme gledati. Je pa prava zabava. Počutim, se, kot da postajam boljša igralka, in uporabljam svoje telo na več načinov," pravi igralka.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.