Tetovaža, vredna milijone

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Manekenka Kate Moss je razkrila, da je njena tetovaža vredna milijone, saj je delo pokojnega umetnika.
Oglej si celoten članek

Na spodnji del hrbta je britanski umetnik Lucien Freud manekenki Kate Moss narisal dve ptici. Lepotica je prepričana, da je njena tetovaža sedaj, ko je slikar pokojni, vredna milijone dolarjev.

Razkrila je, kako je do tetovaže sploh prišlo. Umetnik ji je povedal, da je vrsto let delal tetovaže mornarjem. Ker jo je to navdušilo, se je ponudil, da jo lahko tudi njej. Zaželela si je ptice, saj simbolizirajo upanje in plodnost.

Slikarju je Kate pozirala gola pred desetimi leti, ko je bila noseča. Njen portret je nato po dveh letih prodal na dražbi za dobrih pet milijonov evrov. "Če bom postala revna, si bom odrla kožo in prodala tetovažo," je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.