Tetoviral si je ime punce

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Tim Kores je poskrbel za nadvse romantično gesto.
Oglej si celoten članek

Foto: Osebni arhiv Tim Kores Tim Kores je svojo punco Niko po dobrih treh mesecih zveze presenetil z gesto, ki se je ne da izbrisati kar tako. Na zapestje si je namreč vtetoviral simbol jin in jang ter njeno in svoje ime. "Lahko povem, da imam res tetoviran simboli, ki simbolizirajo najino ljubezen. Tako sem začutil in to naredil v lastni režiji. Punca je bila seveda vesela, katera pa ne bila! Ali je tudi ona naredila nekaj podobnega, pa naj ostane skrivnost," je povedal Tim.

Ker je tetovaža pač večna, smo ga vprašali, kaj bo naredil, če gresta z Niko narazen. "Naredil sem, kar sem pač začutil v tem trenutku. Seveda sem se pozanimal, ali se da prekriti, saj je to stvar, ki ti ostane do konca življenja. Vendar sem mnenja, da to ne bo potrebno. Bolj verjetno je, da se bo še kaj dopolnilo (smeh)," je še dodal glasbenik, ki kmalu načrtuje tudi tetovažo celotne roke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:49 13. September 2013.

    Kak bom crkval od smeha ko bom cez eno leto bral tukaj:<br />Tim Kores je sel na boleco odstranjevanje tetovaze.

  • 09:44 12. September 2013.

    Jap...BUMBAR. Ta imena se ne tetovirajo.....

  • 08:34 12. September 2013.

    ne morem, da ne bi komentiral...enostavno BUMBAR".....imen punc, žensk, žena ali ljubic se nikoli ne tetovira

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.