Težave, ki jih imajo ženske z velikimi prsmi

Veliko žensk si želi večje prsi, a le tiste z zelo velikimi vedo, da življenje z njimi ni vedno najlažje.
Oglej si celoten članek

Najti modrček, ki je kot ulit, boleče skakanje prsi med hojo po stopnicah in hrana, ki pada mednje so le tri težave, s katerimi se vsak dan spopadajo ženske z velikimi prsmi. Potem je tu še večna dilema, kaj obleči – preveč oprijete majice hitro delujejo izzivalno, padajoči topi pa vam zaradi velikih prsi optično hitro podarijo kakšen kilogram več. Pa izrezi? Tudi ti so lahko zelo kompleksni, kadar morate nepričakovano zateči, pa hitro pregloboki.

S čim vse se spopadajo prsate ženske, poglejte v zabavnem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:47 29. November 2013.

    Saj so prktične:malco lahko vmes spraviš,pa je na toplem..če so jim pa prtežke,jim jih pa dobrohotno pomagam pranašat...

  • 20:45 29. November 2013.

    Hvala vsem nastopajočim, da sem si lahko zopet ogledal nekaj VELKIH jošk..ne pa samo tistih malih, od kao nekih kvazi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.