Težave v raju?

Foto: Profimedia Suki Waterhouse, Bradley Cooper Foto: Profimedia Suki Waterhouse, Bradley Cooper Foto: Profimedia Suki Waterhouse, Bradley Cooper Foto: Profimedia Suki Waterhouse Foto: Profimedia Suki Waterhouse Foto: Profimedia Suki Waterhouse
Bolje bi bilo, da Suki Waterhouse igralca Bradleyja Cooperja ne bi obiskala med snemanjem njegovega novega filma. Zvezdnik je bil namreč slabe volje.
Oglej si celoten članek

39-letni Bradley je skušal svojemu 22-letnemu dekletu nekaj dopovedati, in si pri tem pomagal z rokami. Suki pa je med njegovim monologom le mrko gledala v svet. Pozneje so lepotičko ujeli med nakupovanjem, med katerim očitno ni bila prav nič boljše volje kot med pogovorom s svojim starejšim ljubimcem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.